En sjelden mulighet!

Vidar Aamodt og Sigbjørn Dvergsnes fra Aamodt Hus har gledet seg lenge til dette. Sammen med Mur i Sør står de nå for salget av 17 flunkende nye boligtomter, midt i havgapet på Langenes.

«Ja, Pålsnes har vi veldig tro på. Det å kunne ha sjøutsikt og fantastiske solforhold er noe folk som skal bygge bolig alltid etterspør. Og vi vet fra før at Langenes er et godt sted å bo – derfor er det moro å kunne tilby så flotte muligheter»

Og selv om det bygges mye også på Langenes, er dette likevel en sjelden mulighet. «Ja, når det gjelder utbygging ser vi fra tid til 
annen nye prosjekter her ute. Men på sjøsiden av Langenesveien har det ikke vært tilgjengelige boligtomter på årevis», sier Sigbjørn.

De erfarne utbyggerne har også klare tanker om hva folk ønsker seg:
«Det er mange som drømmer om å bo med sjøen som nabo, men mangler mulighet. Folk er også mer og mer bevisste på hva de ønsker seg, og vi ønsker å stimulere folks boligdrømmer. Derfor har vi fått arkitekt Flatnes til å tegne 3 ulike eneboligtyper som er skreddersydd dette boligfeltet. Det er stor variasjon i tomtestørrelser, og hver av de ulike boligmodellene passer på hvert sitt delfelt – og er ment som en inspirasjon for de som skal bygge nytt. Her står selvfølgelig kjøper fritt til å velge – vi vil kun legge til rette for gode muligheter.Tomtene leveres ferdig flate og grovplanerte, og er således enkel å opparbeide.

Hvorfor har dere tegnet boligmodeller?
Vi ønsker å vise hvilke muligheter  de har i forhold til bestemmelsene, og vise flotte husmodeller som er skreddersydd de ulike tomtefeltene. Men her står alle fritt til selv å velge – men vi tror selvsagt at det å ha en litt like byggestil i området vil være en stor fordel.

Til slutt – hvem passer Pålsnes for?
«Alle som liker sol, sjø og godt nabolag vil passe godt inn her», avslutter Vidar Aamodt og Sigbjørn Dvergsnes